torsdag 22 november 2012

Köket nerpackat! Om 6 dar flyttar vi..

Nu är hela köket nerpackat, förutom en liten del som vi behöver dessa sista dagar. Då har vi egentligen ingenting kvar förutom detaljer och det sista som vi behöver varje dag för att klara av vardagen. Flyttlådorna är dock slut, jag hade känt mig lite mer trygg med 3-5 lådor till, men nu är det såhär. Resten av detaljerna, sängkläder, sladdar till dator, lite köksgrejer etc, får gå i svarta soppåsar, coop-kassar etc.

Det ser verkligen förjävligt ut i lägenheten nu. 50 packade flyttlådor. Nyköpt gästsäng, ikea-kartonger med andra grejer som ska skruvas ihop när vi flyttar in. Tvätt hängd lite här och var då vi ska ha så lite som möjligt när vi flyttar. Jävligt dammigt, fullt med katthår är det överallt också. Det är liksom för stökigt för att kunna städa ordentligt. Och när man drar fram allt ur alla vrår kommer dammtussarna man inte kommit åt tidigare fram. Och katten har vi släppt lös nu att få vara på köksbänken och i dom tomma köksluckorna, det är paradiset för honom just nu.

Ingen TV har vi heller just nu eftersom Ronnie var här och fixade TV-uttaget som var en temporär lösning tidigare. Vi saknar en sladd för att den ska fungera, inget stort problem egentligen, men jag tycker att det har varit rätt skönt utan TV dessa två kvällar faktiskt. Normalt är TV'n alltid på här hemma.

Snart är det dags att lägga sig och vila.. imorrn blir det väl lite småplockade, precis som det lär bli på lördag när jag är själv hemma. På söndag ska vi försöka ta tag i något större, men ärligt talat. Det är inte mycket kvar. Skruva ner en hylla, typ. Men man kan alltid göra saker bättre, såklart.

Sen har vi ju både måndag och tisdag kvar innan flytten på onsdag. Och onsdag, torsdag, fredag är vi lediga. Så vi får 5 dagar i rad på oss att flytta, packa upp, inreda, installera nya tv-boxen, bredbandet, telefon, förstå värmepumpen, bastu, börja fundera på gardiner, sätta upp tavlor och allt vad en flytt innebär. Riktigt spännande kommer det bli!

Inga kommentarer: