fredag 22 april 2011

Dagens aktiviteter

Idag har jag hunnit göra en del. Det började med att gå upp och surfa lite, sen iväg med cykeln till cykelspecialistens concept store för att köpa gaffelpump. Det blev även lite slangar och enervitgrejer till långloppet på måndag. Och att fylla gaffeln med rätt mängd luft fick jag av patrik med, det blev skitbra!

Sen drog jag ut och hojade och kunde konstatera att både nya växelreglaget och dämparen fungerade suveränt! Återigen slog mig tankarna om vilken grym cykel jag har..

Rundan blev lite blandat, försökte mig på att hitta fem svåra påvägen ut genom sickla skiftet men kom fel och körde på lite ej namngedda stigar som dock va kanon också. Korsade vägen vid kyrkogården och tog hästskon över till gröna och sen in på gula. Sen åkte jag asfalt till slutet av älta där jag skulle hjälpa till att ta ner flaggstången hos mina föräldrar. Genom älta tog jag lite omvägar och spanade in villor och radhus, vilken jäkla bra håla det är, och var, att växa upp i. Husen och områdena har en så bra trygghetskänsla och mysfaktor över sig.

Väl hemma hos föräldrarna blev det lunch också, sen cyklade jag hem. Hemma blev det cykelputs och dusch. Tog en snabb tur förbi Anders och byte pump med honom, jag hade lånat hans pump sen i tisdags. Nu är jag på bussen påväg till älta för att grilla hos föräldrarna då jag inte kan komma när släkten är förbi, eftersom jag tävlar i Södertälje då!

Bilder från dagen kommer senare

Inga kommentarer: