torsdag 9 februari 2012

Dagens arbetskörd

Idag har jag möte, sen ett till möte, sen hasta ihop lite arbetsuppgifter, sen lunch, sen externt möte, sen hemgång.

Det är min arbetsdag. Jag tror inte att jag får så mycket uppgifter gjorde, men mycket föreberett inför framtiden med arbetsuppgifter och mer effektiva sådanna.

Gårdagens träning sket sig rejält, jag hade planerat dubbelpass vilket resulterade i inga pass alls. Jag vaknade med känslan att vara en nyklubbad säl, skippade tröskelpasset och sov nån timme längre innan jobbet istället. På eftermiddagen fastnade jag i intervjuer och var inte hemma förrän kl 19:00 med en vrålhungrig mage och en nyhemkommen sambo som varit borta i 10 dar. Där sket sig den möjligheten att köra ett träningspass då jag värdesatte tiden med henne istället.

Idag däremot hoppas jag på att få in träning efter jobbet! Som tur är så är det egentligen planerat vilodag idag, men den fick jag ju igår så det blir bara ett pass förlorat i schemat totalt sätt. Självklart även en mindre optimerad situation också, men uttrycket, den bästa träningen är den som blir av, blir man ibland tvungen att följa.

Alla situationer kan inte bli perfekta, speciellt inte när man arbetar heltid med ett krävande arbete och andra intressen på sidan av cyklingen.

Inga kommentarer: