lördag 11 februari 2012

Funderar du på att köra långloppscupen?

Jag har som många vet skrivit RR från nästan varje tävling jag körde i somras, bland annat alla tävlingar i långloppscupen förutom Engelbreksturen.

RR'en består av resan ner, boende, morgonen, banan, tävlingen, resultat och lite bilder. Speciellt banan och tävlingen är nog intressant att läsa för de som också körde och vill återuppleva tävlingen, men även för de som funderar på att köra långloppscupen men inte riktigt vet hur det är och ser ut. Jag har också skrivit ner en hel del lärdomar av mina erfarenheter som kan vara nyttiga att läsa för en inte så erfaren cyklist.

Ta en titt på dessa länkar:
Långa Billingeracet
Lida Loop
Ränneslättsturen
Mörksuggejakten
Finnmarksturen
Bockstensturen

Jag kommer fortsätta skriva RR på tävlingarna 2012 och nu med en andra erfarenhet av banorna och cykling i huvudtaget. Det ska bli väldigt intressant att läsa dom och jämföra, se om jag fått en annan erfarenhet. Om banorna har ändrats eller om jag uppfattat dom olika.

http://www.langloppscupen.se/

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack tack.. nu har man något att läsa medans ungarna spelar tv-spel. För det är väl dags att börja avveckla längdskidorna och ladda för mountainbikesäsongen!