tisdag 7 februari 2012

Tisdagscross med bonk

Vilken jävla skitrunda. Eller det beror ju på hur man ser det såklart. :) Jag hade kul, eller ja, jag är nöjd med den träning jag fått, sällskapet och att jag faktiskt fick slita mig trött. Men det var en skitrunda i bemärkelsen hur seg kroppen var jämfört med mina goda vänner, jag brukar inte ha några problem att varken hänga med eller ta skyltspurter.

Idag så tappade jag rulle lätt, fick slita för att komma tillbaks och tappade då den rätt snart igen. Det var dagens mönster mer eller mindre hela rundan, i 2.5h. Sen cyklade dom där, 20m, 50, 100, 500m före mig mer eller mindre 2/3 av rundan på 45km. Det var mycket märkligt då jag själv tycker att jag fått riktigt fin träning den senaste tiden, jag borde vara i bättre form än när jag körde senast, och gången innan dess.

Det är inte 'roligt' att vara helt slutkörd och cykla med andra, men det är grym träning såklart. Dagens ursäkt går till en tidig lunch, liten portion och bra form på mina vänner.

Bättre lycka nästa vecka!

5 kommentarer:

Johan (Black Planet) sa...

Jag hörde ett skrik när jag hittade en riktig fin backe ute i Norrby. Alltid lika kul att cykla med dig.

Anonym sa...

Du kanske är övertränad? Kan vara bra med en vilodag ibland. :-)

//DT

STIZZE sa...

@Johan, det kommer igen, det vet du...

@DT, Övertränad tror jag knappast. :) Men jag har ju haft vilodag nyligen, jag tror att anledningen är en blandning av mkt. Säkert att mina medcyklister blivit starkare eller hade en bra dag, och att jag var svag mentalt, dålig sömn, ingen energi(mat) i kroppen, dåliga ben just den dagen etc.

På slutet var jag helt tom på energi.

STIZZE sa...

Jag har en annan tanke förresten. Jag har försvunnit iväg upp i vikt rätt snabbt den sista månaden, de där extra kilona påverkar enormt mycket. Det är säkert en stor anledning till att jag var lite långsam igår.

Förresten så gick jag ner 1.3kg från tis-morgon till ons-morgon. Även det pekar på mina teorier om låg energi i kroppen. Och den låga av de två siffrorna är fortfarande 5kg från min matchvikt. :)

Anonym sa...

Du kanske har en förkylning som är på G