måndag 13 februari 2012

Sponsring till VM

Gunnar Töjren lägger sina sparade vinterslantar på att representera sverige på EM i veteranklass. Inte som många utav oss andra(läs mig), på att färgmatcha trissorna med ramens lackering. Men till VM i september finns inga pengar och resan kommer kosta runt 15'000kr. Finns det något eller några företag som är villiga att sponsra en omtyckt cyklist med pallchans på VM?

Med många bäckar små borde Gunnar kunna köra i sveriges färger. Har du/ni ett företag som är villiga att stötta en cyklist påväg mot VM? Kontakta honom på mail gtoy@live.se eller hemsidan http://gtojan.blogspot.com/

Gunnar bjuder om och om igen, in folk att komma och köra träningstävlingar på hans XC-bana i norrtälje som han har på tomten. Cyklister som bjuder in andra för träning och arrangemang, stora som små, är värda mycket för sverige. Det är folk som engagerar sig på detta vis som får fler att börja cykla, eller fortsätta..

Vill tillägga att det är på mitt initiativ som jag postar detta på bloggen, efter att Gunnar vädjat till företag om sponsring via sin facebook-sida.

Inga kommentarer: