söndag 17 juli 2011

monarkpass + stisse = sant

Jag gick upp imorse när jag vaknade, softade lite med en rostmacka och surfande. Men efter en sisådär 30minuter var det dags att ta i med hårdhandskarna.

Upp på monarken och köra 2x20 hade jag tänkt. Väl uppe på cykeln blev det 2x15 för jag är verkligen inte i mitt esse just nu. Jag drog även ner motståndet till 230w respektive 220w på andra intervallen, i våras körde jag 2x20 på 270w som bäst, men då led jag mig igenom med världens pannben också.

Att det är alldeles för varmt i lägenheten för intervallpass gör siffrorna också troligen inte jämförbara med de gamla siffrorna, men det tydliga mönstret säger helt klart att jag tappat mycket på första delen av sommaren.

Jag har ett nytt mål, ett vagt sådant. Det är att förbättra mig på 4 veckor inför cykelvasan. Jag har inga mål med siffror, men jag vill se höjningar från vad jag kör nu, och jag vill ha ett bättre pannben för smärta när det är dags att ta tag i sista delen av mountainbike säsongen.

Efter monarkpasset flämtade jag efter bad så jag ringde thomas och meddelade att han och hans sambo skulle infinna sig vid parkeringen till sandan utanför älta inom 30minuter. Jag och karin packade ihop våra grejer och var där på 25min. Det var mulet och inte lika varmt som det kan vara, men det va grymt skönt att sitta där på klipporna efter man doppat sig med lite grym musik i högtalarna bredvid.

Sen åkte vi till ica och handlade gjejer för grillning på vår uteplats. Hamburgarkött med jalapeno kryddning, chili-bröd, hemmagjord tomatsås istället för ketchup och fetaost, hur grym burgare som helst. Förutom det så hade jag självklart även tomat, johnnys senap och rödlök.

Sen åkte vi och hälsade på mormor och hennes man micke en stund, dom tar hand om mina föräldrars hus under semestern då dom är bortresta. Sen tog vi en snabb utflykt till lidl i tyresö, lämnade av bilen i älta och tog bussen hem.

En lyckad och skön dag! Nu ska jag försöka cykla typ varje dag, mer eller mindre, och bada varje dag det är sol. Det är sommarens stora mål! Sen ska jag lyssna på musik utomhus varje gång jag är iväg och badar..

Inga kommentarer: