fredag 4 maj 2012

Lördagens cykling planerad och klar!

Imorgon bitti blir det att möta upp Danne(DT@HappyMTB) och Andreas(Mr Orange@HappyMTB) i roslagstull kl 10:00 och ta en vända ut på vaxholm. Det är bland annat vi som kör vättern ihop i sub8 satsningen. Tanken är dock mystempo då DT varit/är förkyld. Jag har hört det förut så jag kommer mentalt vara förberedd på att slita som ett djur, och visar det sig att det faktiskt ÄR mystempo som gäller får jag se det som en bonus.

Det blir alltså ungefär 130km norröver på fina vägar. Jag och Danne cyklade rundan förra året åt andra hållet, motsols, och efter den rundan minns jag att jag klämde ur mig att norra sidan om stan var finare än södra att cykla landsväg på. Nu har jag fått mer erfarenhet om fina södervägar också men visst är det en fin runda.

På söndag tänker jag klämma till med några timmar på förmiddagen också, sen ska jag vara tillbaks innan kl 13:00 så vi kan gå på en lägenhetsvisning vilken jag fått lånelöfte på idag. Vi får väl se om det blir nått, eller som vanligt där någon bjuder 10'000kr över vårt sista bud. Jag tänker hålla lite emotionell distans till lägenheten den här gången. Eller blir det typ 8:e gången gillt?

Stor inglasad balkong så vi kan ha dörren öppen utan att vara rädd för kattens liv..

Inga kommentarer: