söndag 23 oktober 2011

[TÄVLING] Kompiscrossen Stora Skuggan

En liten kompiscross idag alltså. Stora skuggan(?) cyklades och jag kände inte igen mig alls, det ska finnas en tredje stor äng att cykla på/runt, där valhallcrossen var förra året.

Banan var bra, för lite kurvor för min smak, men jag ska inte klaga. Det ända som hjälper mig är platta, torra banor med mycket kurvor, mest för att jag är svag i benen för att göra jobbet själv. Gubbcrossen var nog precis min påse bana.

Starten gick och jag bestämde mig för att inte gå ut lika hårt som förra helgen, sagt och gjort men jag gick nog lite för hårt ändå för jag blev först i den klunga där det sprack av mot täten. Jag höll min placering bra i två varv men sen började jag krokna. De bakom tog in mer och mer, några körde om och sen satt jag på thomas hjul och försökte vila upp mig.

Runt 25min in i loppet punkade jag framhjulet med ett genomslag och gick mot målet. Där bytte jag slang och pumpade upp på 5min och körde de två sista varven. Jag hängde på Per Kumlin, Stefan Dahl och en tredje cyklist och det höll ungefär ett halvt varv, sen fick jag lite strul med att komma i pedaler och såg grabbarna dra iväg 20m. När jag kom runt hörnet hade dom helt plötsligt 100m försprång och hade kört om killen långt framför oss. Lite chockad av farthöjningen trampade jag på i egen tävlingsfart för att få träningen.

Blev inget resultat såklart men bag får va nöjd ändå, eoligt var det! Speciellt fikat när jag inte fikade efteråt..

Bilder lär komma lite senare ikväll!

1 kommentar:

Uppenbarligen... sa...

Surt med punka... Den tredje stora ängen ligger precis bakom fiket(nordost ut).