måndag 7 november 2011

Måndagskränk och lite skvaller inför 2012..

Eftersom jag ska till göteborg imorrn för att se på Alter Bridge på trädgårn så blir det ingen tisdagscross för min del. Jag passade på att köra den rundan idag istället så jag kan planera in ordentlig träning denna vecka ändå.

Det blir därmed vilodag tis/ons och monarkpass på torsdag. Sen eventuellt ett utepass på fredag kväll alternativt ett morgonpass. Monark lördag eller söndag och sen hoppas jag innerligt på att få köra lite landsväg med 23mm slicks som sista chansen i helgen också. Jag måste ju hinna med att prova nya SuperX'en på asfalt inför vårens landsväg slit inför vätternrundan 2012 och sub8! Vätternrundan, den känns mer och mer verkligt nu när värsting-crossen är på plats i min ägo. Jag stormtrivs. Livet leker.

SKVALLER 2012
Jag har stora förväntningar på 2012, är inte längre så rädd för prestationen, det går som det går, jag uppskattar det lilla i saker. Det är en egenskap som jag verkligen gillar i mig själv. Men jag har så mycket att se fram emot både genom nya/gamla sponsorer som inte än är officiella, en ny klubb, men ett helt nytt TEAM framför allt. Ja, jag sa det. Jag läckte, men ändå inget specifikt. Dom flesta kan väl gissa kanske. Vet inte om nån bryr sig, men för mig betyder det otroligt mycket.

Jag uppskattar verkligen det stöd jag får/fått, lilla Stefan/Stisse, amatören som vill väl men har så långt kvar upp till "toppen". Som om jag nånsin kommer nå den. Men det är inte det viktiga. Det viktiga är att ha en dröm, nått att kämpa för i vått och torrt. Och att goda vänner omkring sig såklart. Att cykla ensam pass efter pass utan det sociala, hade jag nog inte klarat av. Det är nog en faktor som gör att jag aldrig kommer bli bäst i sverige heller, men man kan nå en bra bit ändå. Vi kommer ha grymt kul ihop 2012 och göra det vi älskar, jag, mitt team och alla mina cykelvänner! Mer om detta kommer inom kort när SCF har vaknat till..

Angående träningen har jag även bestämt mig för att gå upp i träningsmängd också. Det blir minimum 6 träningspass i veckan, och försök på 7st. Däremot ska jag försöka hålla mig kvar på 4-5 träningsdagar, de extra passen kommer bli på morgonen eller på väg hem från jobbet. Jag kommer alltså försöka pendla på cykel till jobbet mer och kombinera träningen påvägen till eller från jobbet, jag kommer då också försöka ta ner träningstiden på just dessa extra pass så privatlivet inte blir så lidande.

På lördag ska vi även ha födelsedagskalas här hemma, Karin fyller 24år och har bjudit hem några klasskamrater och gemensamma vänner, det låter väl som en bra idé att mata landsväg bakis dagen efter va? Hoppas man kan få ut lite snäckanfolk så man kan bli riktigt uppfostrad, skändad och krispig i benen. Avhängd ett par gånger om.

Lite bilder från kvällen då!
Jag fumlade med pulsdatorn men lyckades endast få med 32sekunder av rundan, men den var ju typ 120min längre än så, minst..

Vid flaten blev jag sugen på att snurra runt på speedwaybanan som björn hade tänkt styra upp ett gp lopp på, 100 varv i två manna lag. Alltså 100 varv var, om Johan hade förstått det rätt.. Jag trodde det var 100 varv tillsammans, och att man kunde byta hur som helst. Det lär bli kaos det där, hur fan ska man kunna räkna varven? Jag glömmer ju bort mina egna varv efter typ 5 säkert..

Sen uppe vid flatens högsta punkt fanns det skönliteratur att läsa. Det finns korpar runt flaten, och korpar har nånting med några asa-gudar att göra, bla bla bla.. Skumt.

Jag avslutade med en rejäl intervall upp för hammarbybacken, till belöning fick jag denna utsikten. Mitt under ankarliften på toppen av backen.. Det här är bara en liten liten del av stockholm, ändå så stor. Det är mer eller mindre halva scjöstan som man ser rakt fram och till vänster, rakt och till höger har vi henriksdalskajen och på andra sidan vattnet har vi delar av södermalm. Vilken fin stad jag lever i, eller precis utanför..

8 kommentarer:

jens sa...

o du oroar dig för att håll koll på vilket varv på speedway banan alla är? tror snarare frågan ä, vem FAAANN vill köra 100 varm på en o samma bana som dessutom ä extremt kort i fallet :D

STIZZE sa...

haha, ja det är fan lite sinneslöst idiotiskt. ;)

Anonym sa...

Teamåkare 2012, jojo, fint ska det va! Stort grattis, kör hårt Stizze!!

//Bruce

PinHead sa...

Ja, jag antar att det är ett Team du redan har spenderat en del tid med.
Grattis!
Attityd och inställning är ofta viktigare än resultat.

STIZZE sa...

Tackar boys, men mer info kommer senare :)

Håller med dig pinhead, med bra attityd och inställning kommer man längst med det mesta i livet faktiskt.

PinHead sa...

Det skall bli kul att följa din utveckling även under 2012. Med den trend du har haft sedan du startade kommer du till 2013 att tillhöra det absoluta toppskiktet.

Öka!

STIZZE sa...

Haha, nja. DET vettifan ;) Det tar tid att nå toppen, 2 år är inte mycket(vilket är vad jag cyklat när maj 2012 kommer) ;)

Var ju ren soffpotatis de 12 åren innan dess. Vore lite orättvist ifall jag kunde tillhöra toppskiktet så snabbt.

STIZZE sa...

..men tack för att du tror på mig ;)