tisdag 15 november 2011

Tisdagsrajd med kessiakoff & CO!

Fyfan va kul det va, att mingla, äta snittar, prova grym lampa, se 70 lampor på rad i skogen, hoja skog(har inte gjort på flera veckor!), snacka skit, njuta.. En riktigt jävla bra kväll, kanske inte i träningens tecken, men helt klart en stor motivationsboost och trevligt arrangemang.

Fullt med nöjdingar överallt, juniorer, gubbar, nybörjare, pendlare, motionärer, elitmotionärer, elitcyklist, och nån enstaka proffscyklist, alla cyklar ihop och näst in till hela gänget hängde ihop från start till slut. Helt suveränt!

Som ni kan tänka er så blev det köer, och enormt långa väntperioder då och då, men jag tycker att det flöt på helt sjukt bra med tanke på hur många som var med och att det var cyklister på ALLA nivåer. Men det gjorde ingenting, då fick vi bara chans att snacka skit och om hur kul det är med skogscykling. Teknikträning fick vi allihop, och nån hård intervall här och där blev det också såklart.

Vi körde igenom sickla skiftet, korsade ältavägen och upp på grusvägen, ut via hästhagen och asfalt/grusvägen där vi kör cykelcross normalt, upp för "kumlins backe" som kessiakoff visst nämner den vilket är MÖRDARBACKEN upp i skogen precis innan saltsjöbaden. Sen 20m från den slutliga toppen där körde vi in i skogen igen, kom ut på gröna och jag tappade faktiskt bort mig lite, efter ett tag var vi ute vid hellasgården. Där halverade gänget sig för första gången då andra halvan körde asfalt tillbaks till butiken medans jag hängde på gänget som körde skog hem, det blev champs elysée genom sickla skiftet.

För att inte tala om min stansning, jag är ju för jävla grym, det höll som ett smäck! Och cykeln fick genast en helt annan karaktär till det bättre. Suvvveränt. Efter löning ska jag sätta igång att stansa framhjulet igen. Och sen tänker jag stansa crossen också när jag ändå är igång! SLANG NO MORE!

Jag på den klassiska klyshén som känns väldigt passande.. "Livet leker"

Andreas Nyström gjorde en vimeo-video med både bilder och foton, se den här: http://vimeo.com/32160875

Här är lite bilder som Per tog och några från happy-tråden

































Delar av gänget, tåget var hur långt som helst med cyklister

































Ute i skogen och röjer, fredrik hade bara cyklat mtb tre gånger sen han la av med det efter säsongen 2008.

































Här kom man med på bild också i min svarta giordana jacka som va helt perfekt på dagens pass

































Här står peffen och dividerar

































Tillbaks på concept store, jag och kessiakoff står och snackar om träning, jobb, boende, cykling, dåtid, nutid.. bara trevligt.

































Det blev ett par cyklar till i butiken ikväll..
























Till och med fullt så några fick parkera utanför

























Här var på minglet innan vi drog iväg

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken tur att du köpte på dig ett lager med slangar ;)

/Eskil