torsdag 3 november 2011

Stisse - Fredrich, 0 - 4

Hela KBCK-skaran på tre cyklister bangade ur morgonens UM(universums mästerskap). Tille redan igår kväll, Vic och Johan flaggade för tunntarm och visade på morgonen upp en ypperlig släng av latmask och tjejmuskler.

Så jag och Fredrich blev ensamma på morgonens matchopass. Vi cirkulerade runt lite i Hammarbyhöjdens närområde, spanade in träningsområden och värmde upp, sen kom vi fram till en grusplan på ca 15-20m längd med varsitt mål(stolpar+ribba) på vardera kant.

Morgonens race gick ut på 4 intervaller om 4 minuter där vi startade på varsin sida av mitten och körde samma håll, med hållbyte varannan intervall. Det blev både vo2max träning, igångdrag och kurvträning/teknikträning, samtidigt som det var en liten tävlingsfaktor.

Jag förlorade såklart, alla intervaller. Fredrich varvade mig mellan sista varvet och tredje från slutet varje gång, förutom den andra intervallen som vi avbröt vid 3+ minuter då en galen hund ville bita mig i benet.

Det var roligt att köra lite udda intervaller med så många element, jag tappade farten på tredje och fjärde men det var lika jobbigt, jag försökte lägga mer energi på att hitta bra linjer. Fredrich är väldigt vettig när det gäller teknik också, han började trampa långt innan mig i kurvorna ut och är lika duktig i skogen.

Efter lite tekniksnack drog vi vidare, jag mot jobbet och Fredrich hemåt för att jobba på nån ny katalog till Cykelcity.

Riktigt skönt sätt att starta dagen faktiskt. Monarkpass på morgonen, nja.. Men utepass på morgonen, tumme upp!

2 kommentarer:

Jonas l sa...

Taskig hund. Men hela KBCKskaran, Skogling och Bigmollo då?

STIZZE sa...

Dom tunnisarna var inte ens inbjudna!