torsdag 5 maj 2011

Cannondale merch, paket och mekning!

Precis när jag skulle dra från jobbet idag så hade Jonas från cykelspecialisten skrivit till mig på fejjan att det kommit Cannondale-paket till mig så jag drog dit och något förvånad plockade fram en t-shirt och en huvtröja. Självklart stor uppskattning men jag hade förväntat mig cykelkläder vilket ingick i Good Fighter dealen.

Tjocktröjan var riktigt skön på insidan, den ska aldrig tvättas... ;)



































Hängandes utan kroppsfett på insidan



































Baksidan



































T-shirten
Jag var även förbi posten och hämtade upp mina nya Rocket Ron 2.25" EVO Pacestar som skall bestycka mina hjul och så småningom inkludera lite stans-gegga så det blir slanglöst! Jag ska fråga da PEF på hjälp med detta inom kort.
Här ser man min lefty "skada" där texten har släppt lite då den spolades av med högtryck efter Kolmårdsbiken. Ett misstag jag inte gör igen..
Scalpelen ser grymmare ut nu med lite dobbar bak också, jag gillar't!
Efter däcken hade bytts så tog jag tag i skivbroms-problemet jag haft både fram och bak då bromsskivan tar i beläggen. Jag fick lite tips av Jonas på cykelspecialisten och exekverade tipsen. Jag skruvade upp så hela oket satt löst och sedan snurrade jag hjulet och flyttade oket i sidled tills jag hittade ett läge där det ej tog i längre, sen skruvade jag försiktigt i skruvarna igen och vips.. helt perfekt igen!
Samma sak fram, jag gillar även nya bromsskivorna. I handen vägde de nästan hälften så mycket som de gamla, man märkte en klar skillnad iallafall. Det ska bli spännande när min våg från frankrike anländer, då väger jag mina gamla skivor + skruvar.

5 kommentarer:

kejrin sa...

Sigge fick också vara med :D

STIZZE sa...

På TVÅ bilder till och med.. :) Han är alltid med.... just nu ligger han och sussar mellan tangentbordet och skärmen som vanligt när jag sitter vid datorn :)

Anonym sa...

Racing-kläderna är också på gång till dig Stizze, ber om ursäkt för att det dröjer.

/Per, cannondale

STIZZE sa...

Okej, stiligt!

jens sa...

aldrig högtryck, trodde det var vedertaget :D