lördag 28 maj 2011

Cyclocross på sörmlandsleden

Idag var jag och Johan ute och hojade lite cyclocross. Tanken var att köra erstavik och flaten, samt att köra hög kadens och inte för tungt för att spara på mitt knä. Planen sprack, vid älta så drog vi ut på sörmlandsleden och följde den en bra bit ända ut till Alby friluftsområde. Rotigt men inte omöjligt att cykla, man för att inte punka fick man ta det lugnt, helt perfekt för mitt knä. Sen drog vi asfalten hem genom tyresö och ut vid älta, sen mot flaten.

Sen stannade vi nånstans i närheten av skarpnäck(?) och fikade på ett ställe som hette torpet. Det blev en kaffe och en våffla för min del, mycket gott och mysigt gammalt ställe. Sen hojade vi hem, handlade lite på ica.

Jag har inte full koll på hur länge vi var ute, men tror det var strax över 4 timmar inklusive fika. Knät kändes inte av ihuvudtaget, men återigen så cyklade vi väldigt lugnt och jag tänkte väldigt mycket på knät angående kadens och ansträngning.

Ikväll ska vi till Magnus(lundatok) på hemmafest inklusive lite grillning. Jag har förberett två biffar, lite potatissallad och god öl.

Inga kommentarer: