söndag 8 maj 2011

Gårdagens Nynäshamn - HBB

Igår drog vi ut till Nynäshamn för att cykla grusvägar på cyclocross hem, totalt blev det 110km. Det var jag, Johan A, Johan, Magnus och Göran som skulle göra sällskap. Rundan var riktigt fin, jag hade kollat hitta.se lite snabbt och fått 55km som beskrivning och var inte beredd på 110km även om det inte är något problem med en sån distans. 100km grusvägar är minst lika jobbigt som att cykla 150km landsväg, eller mer. Vi körde dock i cykelkorgstempo mest hela rundan och jag blev aldrig trött eller sliten. Däremot så gick energi åt så jag blev som vanligt, lite sömnig efteråt.

Något som var riktigt illa dock är att mitt knäont som jag fick vid 200km breveten kom tillbaks. Det måste vara nånting konstigt med crossen för på mountainbiken har jag inte upplevt några problem än, bara på crossen.

På kvällen grillade vi hemma hos Johan A, Mirja och Atle. Förutom vi som cyklade dök även även Vic med fru, Björn, Tille, Magnus fru Bodil och Martina upp. Mycket trevligt hade vi och strax innan 00:00 var det dags för mig och Karin att gå hem, jag var ordentligt sömnig och Karin gick upp för att jobba imorse.

Samling 09:22 vid Södra Station
Uppställning på pendeltåget, återigen med 35" semislicks på crossen
Johan A och Magnus, 5minuter innan Johan började rappa och visa sin verkliga musiksmak
Damen i mitten ville INTE bli fotad, jag fick en sur blick efteråt
Magnus nånstans utanför Nynäshamn
Fotografen som nästan aldrig själv får va med på bild!
Göran med happymtb tröjan
Vid Nynäshamns golfklubb fikade vi, andra stoppet på typ 1h cykling. Vi satte ribban direkt.
Sen fick jag hjärnsläpp och glömde fota resterande 4 timmar... väl nära hemmet i Älta så tog jag bilder på skogen, började fundera på morgondagens fotosession jag ska på..
Älta har ju inte den roligaste cyklingen, men för foto kanske det är perfekt?
Men behöver inte komma många meter in i den här skogen för att få till grym skog
Började med lite dricka på första balkongen i solen... sen gick vi till grillbalkongen när solen gick förbi huset
Johan, Björn, Göran och Martina..
När vi åt mat ville Atle berätta saker och leka med Karin hela tiden.. hon är som vanligt populär hos dom små.. Atle kunde varenda namn på alla olika sorters dinosaurier och impade på Karin!
Idag ska jag ut med en fotograf och assistent. Dags att göra mig i ordning, ska förbi concept store och köpa slangar, apoteket för att köpa voltaren och sedan ut och kolla lite i skogen efter balla ställen att fota. Kl 13:30 ska jag möta grabbarna vid hellasgården. Det blir nog att kolla till fem svåra i sickla skiftet, och om dom inte är för trötta och vi har tid över så kanske en bit ut på gröna och gula, men jag tvivlar att vi hinner med eftersom dom är gående. Vi får se!

Inga kommentarer: