tisdag 17 maj 2011

Tack för att ni finns!

Jag har fått blandade kommentarer senaste dagarna, mycket angående min form och mitt knä. Jag har blivit lite irriterad på något svar där som var lite "hårt" utan riktig koll på bakgrunden och samtidigt skrivet anonymt.

Men antalet svar och de långa inläggen tyder verkligen på hur många det faktiskt är som bryr sig. Jag tackar hemskt mycket för det!

Jag har fått tid, genom en orolig mamma, hos en sjukhusmottagning för idrottare. Tyvärr var det lång väntetid så tiden är den 13:e juni, dvs dagen efter lida och dagen före jag åker till turkiet.

Men iallafall. Det jag ville säga är, tack för att ni finns där. Jag blev väldigt glad efter att ha sammanfattat alla kommentarer ni skrivit idag! Ni har gett mig motivation idag.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Slå en pling till doktorn jag länkade till, de hade som sagt bara några dagars väntetid.

/Fredde

Anonym sa...

Hej igen, det var mr anonym igen. Killen som gillar semlor och Specialized Roubaix... ;)

Om det var jag som skrev det där "hårda" inlägget så kan jag bara här och nu be om ursäkt i fall jag gjort dig eller någon annan ledsen.

Uteblivna resultat kombinerat med skador kan lätt leda till en ond cirkel. Det vore trist om det hände något allvarligare som gjorde att du slutade med sporten och slutade med bloggen.

Bra att du sökt läkartid förresten, det kommer du och framförallt ditt knä att ha nytta av! Be om att få komma till en idottsspecialist typ ortoped med inriktning mot knän och kräv en MR så att de kollar inne i ditt knä.

Lycka till med din resa tilbaka och jag ser fram mot många intressanta och roliga inlägg här på din blogg!

kejrin sa...

tack för att DU finns! Tänk vad mycket glädje och inspiration du ger!

STIZZE sa...

Det var inte du semmelkillen. :)

Patrick sa...

På nästa tävling ska jag komma fram och hälsa så du får se vem det är du inspirerar till allt detta och till min frus stora förtret när jag beställde en ny cykel för många tusenlappar. Ha det gott och kör på i din smittande bloggstil. ;)