lördag 14 maj 2011

Jag har laddat upp helt utanför sadeln, inte alls optimalt för att pusha mig hårt imorgon. Men optimalt om jag ska genomföra det ihuvudtaget då knät mår gott av all vila det kan få. Jag tar morgondagens tävling med en klackspark. Behöver jag ställa in gör jag det, behöver jag bryta gör jag det, mitt knä styr mig. Kan jag cykla utan problem med knät gör jag det bästa av situationen oavsett hur det går fartmässigt, jag vill cykla och tänker ha skitkul imorrn om knät tillåter!

Annars har jag laddat med mackor, ost och vin igårkväll. Frukost imorse med diverse saker, överdriven lunch med grillat och potatisgratäng. Ikväll har jag ätit ris och kyckling med grönpepparsås, till skillnad från andra måltider då jag druckit vatten och mjölk tog jag ett par glas cola ikväll och lite jordnötter och chips för trivseln. Nu är jag tokmätt och kroppen borde va full med energi för ett långlopp.

Jag fick höra av Jesper att starten går nere i staden skövde och att vi cyklar ändå upp till toppen, vilket är en lååång ångest-stigning. Självklart ska vi in i skogen precis där det brantar till ordentligt. TUNGT lär det bli. Även slutet på långloppet ska vara en riktig mördarbacke!

Med 5 gels, 2 flaskor sportdryck, 2 bars och preloader både dagen innan och på morgonen, hoppas jag att jag ska kunna maxa utan att vägga!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har du löst hjälp med att langa vatten/sportdryck eller stannar du i depåerna?
/Lars

STIZZE sa...

Jag får ny flaska vid 37km, annars får jag stanna vid langningsområdet och slänga i mig en mugg eller vad som erbjuds

jens sa...

hehe, ska ni hoja upp till hotellet på höjden, det ä fan inte kort upp dit :D i

Anonym sa...

Ok, lycka till o ge nu Scalpeln en rejäl omgång!
/Lars

STIZZE sa...

Nej det var faaan inte kort, jag plocka iaf ~100placeringar påväg upp