torsdag 19 maj 2011

Cyklingen jag missar..

Den här veckan har jag inte cyklat något för att låta knät vila. Knät känns helt bra igen fr.om igår, vilket är väldigt skönt. Den här gången vilar jag ännu mer än jag gjort tidigare jag haft ont. På lördag kommer jag förmodligen åka ut på en runda med crossen, vi får se om det blir landsvägsdäck eller crossdäcken, och vi får se om det blir gruppcykling eller om jag kör själv. Bäst vore att åka nånstans där jag lätt och snabbt tar mig hem ifall det börjar ömma igen.

Idag missar jag CK Valhalls träning, något jag är grymt sugen på. Iofs är jag mer sugen på tisdagsträning där det är risk att hängas av. Jag vill bli kränkt, det är precis vad jag saknar. Vore självklart dumt att köra kränkarrunda första passet med knät. I tisdags missade jag både crossrunda och mtbrunda. Igår missade jag en hellasrunda.

Jag känner mig handikappad av att gå hemma här, jag vill ut på sadeln och veva runt pedalerna, få adrenalin-kickar, njuta av naturen, värmen, solen, terrängen, umgänget..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, men nu pratar du extrem närtid. Då kan jag verkligen förstå dig.

Men tänk istället på 2012 och 2013 osv. Jag vet att det är svårt att tänka på så relativt abstrakta saker.

Vad vill du helst, bli kränkt i morgon och aldrig mer pga av skador eller att bli kallad chicken i morgon och äga dom nästa och nästnästa år?

Förresten, S-Works Roubaix är inget annat än ren pornografi! Är sugen på den men kan man verkligen köpa den som instegsracer?

fredrikw sa...

Alltid trist och nedbrytande med skador, men varför inte köra som Micke tipsade om häromdagen, du har ju en dyr och fin Monark som är perfekt för dylika ting. Svackor hamnar vi alla i, och med tanke på vilket överjäkla tempo du har hållit i din extremt korta cykelkarriär hittills är det inte så konstigt att du behöver en mental paus. Ge det tid så ska du se att är tillbaka och slår nya rekord snart :)