söndag 29 maj 2011

Minigolfmatch förlorad

Fest var det igår hos magnus i hammarbyhöjden. Utflyttningsfest också då han köpt lägenhet på folkkungagatan. Massvis med gott folk var på festen, Johan A, Rickard, Tille, Johnny bland annat.

Jag provade lite ny öl bland annat en mörk Maredsous som va riktigt kalas bra, och den där Flying Dog portern var grymt god den med. Sen rådiggade jag blandningen med att skära av med Innis & Gunn Rum cask som är toksöt och sliskigt god. Köttet grillades helt perfekt och potatissalladen var förvånadsvärt god. Helt underbart!

Med trevligt sällskap och rundade fötter blev det en lyckad kväll!

Idag var det minigolf och morsdag som stod på schemat. I denna sport som jag normalt vinner, har jag lyckats torska båda gångerna vi kört i år. Jag spelar väldigt ofokuserat medans jag annars normalt tar detta dödsallvarligt vid varje slag. Jag måste skärpa till mig inför sommarens traditionella släkttävling. Efter golfen gick vi hem, jag fick se slutet av girot där topp 3 höll sig med Contador, Scarponi och Nibali. Jag tycker det är imponerande av Nibali att ta tredje platsen som Liquigas "reserv" eftersom Basso egentligen skulle varit den cyklist laget skulle köra för.

Girot har varit väldigt trevligt att följa, nu hoppas jag att Contador blir friad eller dömd snabbt och att touren kan börja!

Angående min egen cykling så tar jag det lite lugnt, kanske cyklar på tisdag kväll en snurra men jag fortsätter köra hög kadens och inga träningspass utan bara ren cykling. Formen är sämst, men det skiter jag i. Alla mina stora mål med tävlingssäsongen 2011 är avsatta. Nu gäller det att bli hel och sen tar vi det som det kommer. Tillåter knät mig att tävla gör jag det, om inte så får det va så.

Inga kommentarer: