tisdag 21 februari 2012

En härlig tisdagscross med pigga ben!

Jag har haft ett par vilodagar här nu och det har verkligen satt sig fint i benen, idag var jag riktigt pigg och kunde både dra mestadels av rundan och sprätta i backar samt plockade varenda skylt på hela rundan.

En sak jag förändrade sedan senaste rundan var att jag pumpade däcken, jag hade nämligen under 1bar så det kan ha varit en av anledningarna varför jag var så jävla trött senast. Det här kan jag nog använda till min fördel, alltså sänka lufttrycket jämte de jag cyklar med så jag får slita lika hårt vid förningar etc som de jag hojar med. Det blir en del av min framtidsplanering, så jag får slita som ett djur på passen framöver, sällskapet gillar jag ju verkligen.

Vi körde runt drevviken idag, inte så otippat för den insatte, det är lite av standardrundan på vinterns vardagar eftersom den är lagom lång på 50km och tar nästan 2.5h. Underlaget är bra och vägarna inte allt för trafikerade.

Samling vid HBB, vi blev 3 mountainbikers och 3 crossare. 50/50 denna vecka med totalt 6 pers. Det kryper neråt nu på offseason, men än så cyklas det! Förra vintern var vi som minst 2 crossare och 2 mountainbikare om jag minns rätt.

Backen var öppen och kidsen åkte och lekte i hoppen

Johan ute i älta när vi precis kört klart estaviksdelen och han äntligen kan slappna av. Johan gillar inte stök, halt underlag och allmän fara. Då krampar han tag i sina skivbromsar. :)

Johnny mekade framskärm som fick bli fasttejpad, därav vårt stopp

Jag provade nya iphonens funktion att vända kameran mot samma håll som displayen visar, tyvärr så får man ingen blixt då och bilden blir därför inge bra i mörker. Rätt soft funktion ändå!

Johan tog två bilder, här säkert vid älta.

































Johnny och jag ute vid Trånkan, jag var glad med pigga ben. Han är hellas legand i skogarna, hittar precis överallt och har riktigt bra koll på cykeln. Och under förra sommaren gjorde hans en riktigt omläggning med kondisen och kaggen med mer timmar och mer landsväg, riktigt kul att se! Johnny ska också köra sub8 på vättern förresten, fast med fredrikshof, det kommer gå kanon!

Inga kommentarer: