onsdag 22 februari 2012

God morgon monarken!

Jag tar nu tag i träningen igen, Karin åkte till Kenya igår så jag har inga distraktioner hemifrån med att hon ska åka iväg. Jag kan också träna alla tider som jag vill och passar mig.

Så imorse hade jag ställt klockan på 06:00 och drog igång ett pass. 8*4/2 på 270w, vilket är ungefär mitten mellan min tröskel och belastningen jag kör på 4*4/3.

Innan frukost är man inte kaxig, jag velade faktiskt när jag låg i sängen. Tänkte att 8*4 tar för lång tid på morgonen så jag hoppar över, sen tänkte jag att äh vafan jag kör en 20minutare på tröskel istället. Sen skällde jag ut mig själv under 20 sekunder och reste mig och drog igång passet som jag hade tänkt mig från början.

Uppvärmningen bestod av 3min på 100w och 3min på 180w. Jag kände redan vid första intervallen att jag var svårväckt och det gick trögt. Sen vaknade jag till, men efter 4 intervaller var jag rejält sänkt igen. Efter 6 intervaller tänkte jag ge upp och nöja mig, det var ju trots allt morgon intalade jag mig själ.

Men jag tvingade mig själv återigen att inte va en kyckling, och vilade 30sek extra innan de två sista intervallerna. Den sista intervallen vilade jag även 10sek mitt i efter 2 minuter, men det får jag låta vara godkänt!

Nu är man vaken iallafall! Ikväll kör vi igen..

Inga kommentarer: