onsdag 8 februari 2012

En trevlig onsdag!

Nu är vi mitt i veckan, och det är mitt på dagen, lunchtid! Ikväll kommer karin hem, då ska vi käka tacos och dricka ett varsitt glas vin. Sen ska jag dra av ett monarkpass också. Det blir härliga fyror direkt jag kommer hem, åh vad mysigt det ska bli!

Jag känner sviterna av gårdagens pass i benen idag, jag vaknade upp imorse och var helt oförmögen både mentalt och fysiskt(jaja, antagligen mest mentalt) att genomföra morgonpasset på monarken som egentligen var planen.

Med sambo tillbaks i lägenheten blir det även att ställa tillbaks dygnsrytmen vilket troligen bara är bra för cyklingen. Men just den delen har varit skön att kunna göra som jag själv vill med läggdags. Vi bor i en rätt liten lägenhet så det funkar inte att sitta uppe till kl 2 när den andra lagt sig kl 22.

Denna har jag förresten inte visat! Min julklapp från Cannondale, den gör sitt jobb ypperligt här på kontoret. Diskas 2-3 gånger om dagen och fylls på 3-4 gånger om dagen. Vi har fått en kaffemaskin i lyxvariant på jobbet så jag gottar ner mig ordentligt i! Detta blir även första bilden i bloggen som är tagen med min nya iPhone 4s! Det blir en hel del bättre bilder jämfört med tidigare här kan jag säga..

1 kommentar:

Anonym sa...

Riktigt snygg mugg. Kollegorna måste vara avundsjuka, det skulle jag ha varit :)

/Eskil