onsdag 20 juli 2011

Det blev range, fotbollsgolf, bad och grillning!

Skönt har det varit, men högerfoten är värre än innan. Jag och Thomas slog en varsin hink på rangen, åkte vi till hellasgården och spelade fotbollsgolf, efter det åkte vi till sandasjön och badade. När kl va 18 handlade vi på ica, det blev den dödliga kombon kött, potatisgratäng och bearnaisesås.

Rangen visade hur mycket jag tappat med golfen, jag kom inte ens ihåg hur man håller klubban. Många bollar gick riktigt rakt, högt och långt, precis där jag ville ha dom. Men många bollar gick högt, lågt, snett, toppades, slice'ade, hookade etc. Golf är inte lätt att vara kontinuerligt bra i, och det är det som avgör hur bra man är. Alla kan slå några långa snygga bollar på rangen, men det är hur många procent av bollarna som hamnar där man vill, som avgör slutresultatet.

Angående fotbollsgolfen så har jag under många år haft ett problem, när jag sparkar boll blir jag helt slut i främre smalbensmuskeln på utsidan. Jag blir som förlamad och kan inte lyfta foten utan den bara hänger. Efter någon dag brukar det ordna upp sig igen, och nu är den helt förlamad och vill inte lyfta, så man får lyfta lite extra på hela högerbenet för att inte snubbla. Jag vettifan vad det är egentligen, kanske är jag bara så pass svag i muskeln, eller är det nån nerv som hamnar i kläm när jag belastar muskeln för mycket.

Badandet är grymt, det belv dock lite molnigt precis när vi skulle hoppa i såklart, men när man väl är i så är det grymt. Vattnet i sandasjön är stockholms bästa, rent, varmt och skönt. Klipporna är också grymma.

Thomas studerar banprofilen inför nästa spark..
Thomas blir galen när jag gjorde en hole in one medans han behövde 4 sparkar!
Sandasjön!

Inga kommentarer: