torsdag 7 juli 2011

Jourvecka

Jag sitter med min första jourvecka på jobbet just nu. Jag vettifan om det är värt extrapengarna på det här viset, inställningstid och återkoppling skall ske inom 60min. Är jag ute på cykelrundor är det precis att jag hinner hem, om jag ens gör det. Hinner vi inte återkoppla åker vi på straffavgift, egentligen ska vi återkoppla med lösning men det kommer bara kunna bli status ifall man är utanför kvarterets gränser, det är trots allt inte många lätta samtal och problem som kommer förmedlas.

Om någon ringer påväg ut på cykelrunda, även om jag löser ärendet på telefon, så missar jag starten och vart dom tar vägen. Det som kommer hända mycket oftare är dock att ligger det något jobb som inte hann bli klart på kontorstid, då får jouren fortsätta jobba på det när vi tar över vid 17:30.

Det är tur man har halvtimmespenning som tickar direkt jag får minsta samtal, annars hade det aldrig någonsin varit värt det. Jag har redan dragit in 600 spänn + fasta ersättningen utan att ha behövt jobba särskillt mycket.

Inga kommentarer: