lördag 9 juli 2011

Kessiakoff fortsatt ledning i tour of austria!

Fredrik fortsätter imponera i österrike och utökade sin ledning på dagens TT som sägs vara den avgörande etappen. Vi ska inte ropa hej än för det är en etapp imorgon också även om den inte verkar vara allt för utslagsgivande med backar eller liknande, men här kommer hans konkurrenter göra allt dom kan för att hålla honom bak i ledet och själva göra en utbrytning.

Jag hoppas verkligen att astana stallet är starka och håller fredrik framme imorgon så de får ta en vinst. Oavsett hur det går imorgon har han bevisat att han åter är i kanon form för att imponera. Förra säsongen gick inte bra för honom p.g.a överträning och det har verkat vara lite knackigt i början på den här säsongen efter.

Men nu har det lossnat rejält då han sprätte ifrån de andra i sista branta backen på slutet av en av de tidiga etapperna och därmed fick en ledning på 1min 18 sekunder före tvåan. Efter det har han hållt alla nära konkurrenter bakom sig och nu t.o.m utökat sin ledning. Det råder ingen tvivlan om att han är back in business och astana måste vara dödsnöjda med honom, han har nog säkrat sin framtid som pro ett par år till framöver med denna prestation!

Inga kommentarer: