måndag 10 oktober 2011

Börjar ledsna på happyMTB

Är så trött på den där sidan från och till. Folk beter sig illa, uppmanar till diskussion men övergår i hån eller spydigheter, korta kommentarer för att "vinna" diskussionen istället för att försöka förstå vad motsatt skribent försökt förklara. En diskussion handlar om att ge och ta och eventuellt omvärdera sina åsikter, inte att vinna och få rätt.

Lite som att de söker status och bekräftelse hos andra, att andra ska tycka att dom är roliga även fast det är på någons bekostnad.

Det är så sant som någon skrev härom veckan. Det är inte särskillt happy på happy längre, inte på forumet iallafall. Däremot på happyride'n är det fortfarande grym kompiskänsla.

15 kommentarer:

Fritz sa...

Har också reagerat på det, och tycker faktiskt att de kan ta bort topprubriken "Sveriges _trevligaste_ forum".... ursäkta mig!
Många kallar ju happy för ett "mobbningforum", där de flesta skall sågas, klankas, idiotförklaras etc... och med moderatorernas goda minne... konstigt faktiskt.

Mvh
Fritz / Cykelbloggar

Mick sa...

Jag håller med, diskussionerna spårar fort ur!

Johan Andersson sa...

Jag kollar inte alls lika mycket där heller nu. Däremot så stör jag mig inte så mycket på det. Fast det kan ju bero på att jag inte har samma koll längre. Men visst är det inte lika happy som när det var 1000 pers reggade..

Anonym sa...

Jag kan bara hålla med, det är väldigt inskränkt och tyvärr lite tragiskt att medelålders män inte har ett mer stimulerande liv än att varje dag sitta på ett sådant forum och inte få ut något av det.
Mvh Axel

Anonym sa...

En tråd har titeln: "Posta din olja". Jag kunde inte brytt mig mindre. / Anders

STIZZE sa...

Jag ska nog ta det lite lugnare med happyMTB ett tag framöver och koncentrera mig på det goda folket istället!

Anonym sa...

För att du fick lite mothugg i en Cannondaletråd? Hyr en gråterska eller HTFU som du själv brukar säga.

Anonym sa...

Håller med. Kollar bara på trådar som jag kan ha nytta av och skriver inte något alls längre. @ Anonym ovan. Lätt att vara kaxig som anonym va?

Eskil sa...

Stå på dig! Men jag håller med om att det har blivit tristare på mina 4 år på forumet. Ibland försöker man argumentera men det blir liksom bara när man inte bemöts med argument.

STIZZE sa...

@anonym. Det är nog du som ska hyra ett par testiklar och HTFU så du vågar skriva ditt namn när du kommenterar drygt.

Den tråden är en i mängden.

Anonym sa...

Köp en Canyon så slipper du dryga kommentarer. Sen att du tvingas åka runt på en osexig cykel är väl priset för att bli accepterad på happy.

/Eskil

Anonym sa...

Happy har alltid varit så där, de som tycker att det var bättre förr har nog bara glömt bort hur det var. Försök att inte ta allt så personligt blir det nog enklare. Det handlar ju om cyklar, om någon gnäller på Cannondale är det ju inte dig det handlar om.

STIZZE sa...

Det handlar varken om cannondale eller cyklar, faktiskt

Anonym sa...

Nu blir jag nyfiken.

/Eskil

Anonym sa...

Ja, tonen kan ju bitvis vara ganska hård, men det är dessvärre inte något som är unikt för happy utan ligger nog snarare i det skenbart anonyma i ett diskussionsforum. Vill man se riktigt häpnadsväckande otrevligheter och personangrepp kan man surfa över till familjeliv.se:s forum.

Det bästa man kan göra är att inte ta saker personligt, inte förvänta sig att folk ska bete sig normalt, samt utgå från att alla är idioter. Då går det att stå ut med det mesta. Det finns fortfarande de som tror eller hoppas att happy ska vara som att umgås med 10 polare, men det är ju lite naivt med tanke på hur många som faktiskt läser och skriver på happy.