onsdag 26 oktober 2011

Ingen walk of shame idag inte!

Idag var jag stark, mentalt. Vilken skillnad det är med lite mer självförtroende, distraherande musik och mer mental styrka och uppladdning innan ett tungt pass.

Nya fläktar fanns på plats också som kylde grymt mjt bättre än de gamla gjort tidigare. Jag svettas ju inte mkt, vilket gör mig mer ekonomisk då jag inte slösar energi på nerkylning(?), men oavsett är det skönt med bra kylning.

Jag körde på samma belastning som i lördags, avslutade passet på 4 slag högre puls dag jämfört med då men ändå kände jag mig starkare idag. Det kändes mindre jobbigt. Jag satt hela förata 30min och log mer eller mindre, lyssnade på musiken och trummade med i vissa delar, en riktig mysstund för mig själv. Andra 30min var lite jobbigare men jag var positivt glad under hela passet. Jag slutade på 179 i puls med 196 som max, eller 198 om man tar vårens uppmätta maxpuls.

Jag fick välja mellan att köra nästa pass på fredag morgon innan jobbet, eller skippa Nynäshamn-HBB på söndag. Vi får hoppas att jag har karaktär på fredag morgon och att karin går upp före mig alternativt ger mig dispens för att cykla på morgonen. Samt såklart att jag klarar av ett sånt här långt/tungt pass så tidigt på morgonen innan frukost.

Men jag vill verkligen cykla på söndag och lördagens sthlm cyclocross missar jag inte ens om jag fått 20'000spänn i handen.

Ingen walk of shame härifrån inte..

Inga kommentarer: