fredag 21 oktober 2011

Min nya Cannondale Scalpel 26" 2012 ram!

Idag hämtade jag upp scalpelen med nya ramen med 2012 läckra lackering, med vit lefty blev den ballare än ballast! Jonas på cykelspecialisten har gjort ett fantastiskt jobb och cykeln kändes som ny när jag hojade hem den efter jobbet!

Jag är lite sugen på att skicka lefty till eightyaid för en team-tuning nu under vintern också. Jag har redan servat leftyn en gång och den fungerar perfekt, men det vore kul att prova nått nytt med den.

Lite tråkig kvalité på bilderna, men kvalitén på lackeringen är grym! Jag älskar designen för 2012, kunde inte varit mer nöjd.. Men borde jag också investera i en vit sadelstolpe nu?

Riktigt läckert..

Mhhmm!

Grymt snygg design som sagt, samma tema som kommer vara på min SuperX och eventuellt mina teamkläder till 2012.. Mer om det vid ett annat tillfälle då det inte är helt klart än.h

5 kommentarer:

Eskil sa...

Jag kan varmt rekommendera en vit New Ultimate. Riktigt fin finish och helt ok vikt. Min Flash blev riktigt snygg med den.

jens sa...

88:aid, man får dock kanske passa sig för deras lättning av gafflar :D i alla fall sa en amerikan det, att de lättade genom att ta bort nållager, sen vet jag inte om det stämmer, men göre det, så äre ju oroväckande :D men en team service ä kanske inte samma sak o de kan säkert sin sak, tänkte bara att man ska ha det i beaktning :D

STIZZE sa...

Det är lefty-guden larry som gör teamtuningen, vad kan gå fel? :)

Eskil sa...

Jag funderar på detta till mig...

http://hellore.se/experimentalprototype/?page_id=15

Jonas l sa...

Stizze: Men som Jensen skriver kan man tuna lite mer, sparar ju en del vikt på att ta bort lite lager. Kan behöva serva gaffeln oftare efter eightyaidtuning med beroende på hur mycket tuning.

Eskil: Riktigt fina, tittar man ovanifrån är min fint grön :D Lite fippligare att få i däremot.