måndag 10 oktober 2011

Världens bästa inspirationskälla, JPOW!

Gårdagens tävling var så grymt spännande med uppgörelsen mellan Ryan Trebon(Felt) och Jeremy Powers(Rapha-Focus f.d. Cannondale Cyclocrossworld.com). Jeremy Powers tog starten, drog iväg första varvet, släppte sen. Ryan attackerade hårt när JPOW gick ner och fick en stor lucka.

Jeremy jagade hela tävlingen och inför sista varvet kommer JPOW ikapp Trebon vid mållinjen. Det var spänning i varenda varv hela tävlingen och jag ska inte avslöja för mycket för er som vill kolla in tävlingen i efterhand.

JPOW gör ju Behind The Barriers, en serie om cykelcross som filmas "on and off", före, under och efter tävlingar. Första säsongen var förra året och det var min absolut största inspirationskälla att kötta på med träningen utomhus i timtal. Nu har denna säsongen dragit igång och självklart är BTB tillbaks då också.

En ny sida, eller den är säkert gammal men jag har precis upptäckt den, är http://www.cyclingdirt.org/  Denna sida sänder live från USGP-serien i USA, de intervjuar även cyklisterna före/efter tävlingar och lägger upp allt på hemsidan.

Exempelvis denna video som filmades efter gårdagens tävling:  http://www.cyclingdirt.org/coverage/240311-USGP-New-Belgium-Cup-2011/video/509696-Jeremy-Powers-WINS-USGP-New-Belgium-Cup-Day-2

Inga kommentarer: