söndag 20 mars 2011

50km återhämtningspass idag!

Idag blev det ett återhämtningspass från gårdagen, jag skulle tränat tyngre i intervallform men benen hade aldrig låtit mig. Så det blev att ta vara på grymt väder och maximera motivationen istället.

Jag och Johan möttes upp utanför hästhagen och cyklade samma runda som igår, förutom lite kring virrande i bollmora, ut mot västerhaninge. Där hade vi tänkt att fika på Paus men det var ju stängt. Så det fick bli en semla från Ica, 2 för 19kr. Jag är ju en såndär semmelgourmét så Ica-semlor går fetbort i min bok normalt, men jag måste ändå säga att för 9,50kr så var den värd, och kanske ännu lite mer. Bullen var lite hård i mitten men inte torr som semlor från ica/konsum brukar va. Efter semlan var det dags att ta sig hemåt, och eftersom detta var ett så kallat återhämtningspass var det pendeln som gällde, vilket varit tanken redan från början. :)

Vi fick ihop nånstans strax under 5mil i benen i lagom tempo utan skyltspurter eller ömma ben. Johan smygfotade lite under rundan vilket jag knappt märke av.

Kan nån förklara för mig varför det ser ut som en storlek 48 ram med 24" hjul? Och varför sitter jag så lågt?!
Johan HADE inte tvättat cykeln, ni ser ju själva intorkat smuts på reglagen t.o.m, så smutsigt var det inte idag..



































Halv gubbe



































Halv slyngel
Fint väder idag igen!

Börjar närma sig västerhaninge..
Paus hade stängt så då fick vi köpa semla på ica.. och när pendeln gick 5min efter vi kom dit, så var det bäst att äta ombord!



































På skanstullsbron stod vraket som happy snackade om tidigare i veckan

Ännu en lyckad cykeldag till historieböckerna!

2 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Såg ju ut som en toppentur....

STIZZE sa...

Ja det var skojsigt idag, slippa hetsa upp hastigheten också :)