fredag 4 mars 2011

Äntligen fredag och helg!

Själv ska jag ikväll ta vilodag med bag in box och svärföräldrarna på besök. Imorgon blir det en hel träningsdag som startar med en cyclocross runda på järvafältet med Johan(black_planet) och Magnus(bruce) för att avsluta med fika, såklart. Sen ska jag möta upp min polare Thomas i tyresö och lira lite squash! Och jag kan nog garantera ett möte med väggen där, bokstavligen talat.

Sen på söndag kommer jag nog mestadels ta det lugnt, men jag är sugen på ett 4x4 pass också. Egentligen är jag klar med veckans pass vid det här laget, men eftersom jag känner mig pigg och har vilodag planerad på måndag så ska det va helt lugnt.

Vad ska ni själva göra i helgen?

6 kommentarer:

Yvonne (charlies) sa...

Hittade till din blogg via Happymtb. Har verkligen fått intrycket att du sysslat med cykling mycket längre än bara ett år! Själv hoppade jag på mtbtåget 2009 och försöker suga åt mig all info jag kan och träna när jag har tid.

Jakob sa...

Låter som en bra helg! Själv har jag planerat att ta mig 90km på skidor mellan Sälen och Mora!

STIZZE sa...

Yvonne, jo det ser lätt ut så kanske :) men jag hade mtb som intresse i tidiga tonåren men gjorde aldrig nån satsning direkt, sen har den legat på hyllan mest. Så jag hade mit teknik och sånt med mig när jag började förra sommaren! Och numera så ör det min största hobby vilket jag lever varje dag, man lär sig mycket och snabbt när man tar sig tid och älskar det :)

Jakob, nä men vad lustigt, det är ju samma sträcka som den där 'cykelvasan', vilket sammanträffande ;) lycka till!

Yvonne sa...

Jo, det är sant Stizze - mtb har blivit som en drog här hemma också :)
Tack för din recension av xtrpedaler förresten, det avgör saken!

STIZZE sa...

Kul att höra! Cykling är förjävla roligt..

Anonym sa...

Kör ett 4*4 på crosstrainern med bara ben idag på fm. Sen är det vila lör+sön. Får ändå ihop 11 träningspass på 6 dagar:)

Lär bl mycket Skid VM på TV med. Gillar ju Northug.


//Fjanten från Småland.