onsdag 31 augusti 2011

Drivlinan har tid hos doktorn 10:00

Jonas på cykelspecialisten skrev på fejjan att dreven till mitt vevparti har kommit så kl 10:00 tänkte jag dyka upp hos dom, dricka lite kaffe och få cykeln servad med nya drev, ny kassett, kanske ny kedja igen då en länk blivit vriden på finnmarksturen. Tänker även låta honom titta till styrlagret när vi ändå är igång då det knakar lite nånstans mellan leftyn, ramen, styrstammen och styret. Ena vevlagret bytte vi för ett par veckor sedan så där ser det bra ut.

Nu gäller det bara att jag har transport till bockstensturen eller inte. Väntar fortfarande svar från en förhoppning, om det inte löser sig verkar jag va rökt. Det blir att bedja via bloggen om det skiter sig.

Angående träning så fick jag inte tid idag helt enkelt. Jag åkte förbi concept store efter jobbet och fick hjälp av Patrik med ett kedjelås och fick växlarna justerade. När jag kom hem var jag tvungen att fortsätta till djuraffären då katten saknade sand i kattlådan, sen var jag tvungen att tvätta cyklarna, eller iaf scalpelen även om jag nu gick igenom båda, så att den är redo för morgondagen och drivline-byte.

Båda cyklarna skiner riktigt fint nu.

2 kommentarer:

Ludde sa...

Cykeln kommer gå grymt men ny drivlina! Angående skjuts ser det ljust ut i nuläget, men jag vågar inte säga alltför mycket! :)

STIZZE sa...

Jag väntar tålmodigt. :)

Har förberett chefen på att jag kan behöva ledigt, cykeln löser sig imorrn. Väskan är halvt packad och jag är laddad.