onsdag 17 augusti 2011

Sliten gubbe/pojkvasker

Ja, jag vettifan vad jag klassas som riktigt. Här och var kallas man ungdom, gosse, pojke, men man börjar ju närma sig 30 med stormsteg så det rätta namnet borde vara gubbe. Konstigt nog är det ingen som kallar mig man, förutom min sambo då men hon har ju även lagt till "illusion of a..." innan. Man kan ju även kalla mig slyngel, som jag en gång blev av en arg kund på mitt första jobb jag hade.

Idag känns det gott i benen, rejält slitna efter cykelvasan, återhämtningsrunda, vila, och intervallpass i skogen igår på tisdagsrajden. Idag kommer jag låta de stackars påkarna vila lite till, både för att jag ska få städa lite till i lägenheten och för att den första tävlingen i Keps Cup börjar imorrn vilket även är serien för stockholms DM. En deltävling kommer gå varje onsdag(men denna vecka torsdag) i 4 veckor med avslutande på helgen den sista veckan för en femte och avgörande final.

Jag har som vanligt inga ambitioner om att prestera utan det är mest kul att dyka upp och tävla lite för roligt nöje och grym träning. Ja, precis som alla andra tävlingar jag gör egentligen. :) Tävling är den bästa träningen, speciellt för oss nybörjare så ska man försöka tävla så mycket som möjligt för att utvecklas så snabbt som möjligt. Både fysiskt och med den erfarenhet man får utav tävlingarna.

Inga kommentarer: