torsdag 25 augusti 2011

Försovit mig

Idag har jag försovit mig. Det har blivit rätt sent de senaste dagarna. Igår natt la jag mig inte förrän kl 01:00 då jag kom hem rätt sent eftersom vi åkte förbi apoteket för mina jordgeting-stick. Jag klarar inte riktigt av att gå direkt till sängen när jag kommer hem, det ska bloggas, varvas ner och få känslan att man varit hemna nått också. Samma sak i förrgår när det var tisdagsrajd så kom jag hem efter 22 och ville inte lägga mig direkt.

Inatt fick man lön. Jag fick lite bättre lön än normalt då jag haft en jourvecka, men dom pengarna gick till en dyr mobilräkning på 2700kr. Telia hade missat att debitera för sl-biljetter via tfn i april/maj vilket var några st, hade även ringt och smsat rätt mkt. Telia förresten, fyfan vad dyra dom är. Jag betalar av 200kr på iphonen varje månad och har 10mbit i telefonen, men med det så är det "bara" ~1000kr var tredje månad i fasta kostnader. Så här dyra räkningar hade jag aldrig med comviq, dags att byta tillbaks.

En annan sak jag även passade på att betala var min vätternrunda. Så nu är jag definitivt anmäld och klar. Jag ska skicka ut en påminnelse till mina sub8 kollegor under dagen så att vi inte tappar folk i vår grupp, så många som möjligt behövs verkligen!

Jag ska även förbi cykelspecialisten och betala växelöra och vevlager som jag fick på krita för nån vecka sen. Det är bra när man känner folket och de litar på än. Det kan nog bli några minuters gloende i cannondale-katalogen också. Jag börjar få bra koll på den nu. SuperX kommer alla i carbon, men endast den i red är hi-mod.

2 kommentarer:

jens sa...

what? 1000 kr för the månader inkl. avbetalning på iphone som tar 600 kr av dessa 1000 kr? det är ju riktigt lite.

tele2? ALDRIG, mig debiterade de 1800 kr för 12 timmar konstant surfande o 1000 mb nedladdning. behöver jag nämna att telefonen varit avslagen mesta av denna tid o resten satt jag hemma med 100 Mbit lina, som om jag skulle ladda film me mobilen då :D

jens sa...

tre månader menade jag :D