måndag 8 augusti 2011

Monarkfabriken

Aktivitus länkade nyligen till en video från monarkfabriken i vansbro. Ramarna tillverkas i kina, men de lackeras och monteras i vansbro.

Jag är riktigt nöjd med prestationen av min monark, den utklassar trainer med smidighet och pålitlighet varenda dag i veckan. Pass som inte gick att utföra på trainern fungerar helt perfekt på monarken.

Se videon själva om ni är intresserade: http://www.dt.se/webbtv#mvEOszLTmf3tEj5zc1Ouvg

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vad är det för pass som inte går att köra på trainern men på monarken?

/Johan

STIZZE sa...

Jag ska inte säga att det inte GÅR att få det att fungera, men hur man får till det kommer jag aldrig förstå. Jag höll på timtal med att försöka ställa in trainern men fick det inte att funka som jag själv ville utefter mitt träningsschema. Exempelvis funkade det inte alla gånger jag skulle köra vanliga tröskelpass(200+ watt) så de tyngre intervallpassen(~1100w) var det inte ens värt att försöka få till bromsverkan till och flera tröskelpass blev inställda.

Min trainer köptes ny efter rekommendation av andra som kör trainer, det var någon tacx historia för 2600kr köpt från bike-discount. Efter några veckors pillandes gav jag upp och köpte monark.

Men jag ska inte påstå att det inte GÅR att få till trainers på dessa pass, men jag tror de flesta trainer-användare som gått över till monark intygar att det är ett rejält träningsredskap.

Johan Andersson sa...

Med smidigt menar du inte smidigt att plocka undan den antar jag?? ;o)

STIZZE sa...

Det beror ju på vilken plats man har för den, den går ju att rulla riktigt smidigt t.ex :)