söndag 21 augusti 2011

Svart SuperSix EVO?

Är den svarta kanske snyggare än den vita evon ändå?

Bilderna är tagna från denna ebay annons: http://www.ebay.com/itm/2012-CANNONDALE-SUPER-SIX-EVO-/260839461260?pt=Road_Bikes&hash=item3cbb3e518c


4 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Nu är ju du förblindad av Cannondales förträfflighet men i den där prisklassen måste det väl finnas en massa andra alternativ som är värda att kolla upp? Eller så är det ju så att vi inte har förmågan att känna skillnad på olika märken/modeller och då kan man ju lika gärna köpa det man tycker är snyggast. För övrigt gillade jag nog den vita bättre. Svart kan bli lite tråkigt, om man inte gör som Specialized gjort med Venge, fixar till en rejäl stealthlook. Köp nu en men strunta i Sram Red, de kassetterna lossnar bara, fråga Magnus.

STIZZE sa...

Nu ere ju så att jag råkar gilla cannondales hojar va :) Nä men en venge hade ju varit grymt nice det med, även en scott foil ser riktigt ball ut. Skulle även kunna tänka mig en look eller cervelo.

Jag, säkert precis som du, går mer på vad som känns bra och inte vad som någon annan säger är bra. Det är ju en själv som ska va nöjd med sina cyklar inte andra.

Tours tester skiter jag fullständigt i, om en hoj är 5w bättre aero än en annan sparar jag mindre på än att vara nöjd och känna total förlitning på hojen jag valt efter egen smak :) Det mentala och att villhabegäret är nått är nog det viktigaste när man kommer ner på detaljnivå som faktiskt är vad som skiljer cyklarna åt nuförtiden.

Johan Andersson sa...

Precis.... Lite som jag då nu när jag ska börja kolla på en lite lättare/fräschare/sprättigare 29er... Har egentligen bara kollat på Specialized även fast det finns många andra finfina märken och modeller. Mitt problem är att jag inte ens vet om jag ska ha en FS eller HT...

STIZZE sa...

Det beror ju på vad du vill ha ut av tisdagsrundorna som är den största delen du använder din mtb till. Du blir ju jävligt mycket starkare hela tiden nu jämte dom du normalt åker med på tisdagsrundorna eftersom du kör rätt hårt på cross/lvg och har bantat ner dig. Fortsätter du så eskalerar klipporna i styrka mellan er och att åka FÖR långsamt blir snabbt tråkigt

Hade du tänkt cykla med samma gäng och gå över till FS 29" kommer du flyga ifrån dom andra utan att det egentligen är meningen, det kanske blir roligare att hänga med arons grupp med andra ord.

Annars med en HT så kommer du få kämpa mer i jämförelse med FS och kanske hitta lite njutning i långsam-åkandet mer.

FS 29" verkar mer va för att åka snabbt i terrängen än att leka i terrängen så att säga. De sväljer ju allt, även de roliga bitarna med terrängen så cyklar man inte snabbt tror jag att det finns en risk för att tappa det roliga

För min egen del så hade jag kört FS 29" före HT 29" och fortsatt trycka på så fort jag kan, för det tycker jag är skoj, att åka fort. Men åker jag ifrån de snabbaste i snabbgrupp kanske det inte blir lika roligt längre. Fredrich kör ju FS 29" och hans cykel ger ett stort försprång jämte min scalpel i hellas, hade jag också haft en FS 29" hade jag fått kämpa mindre för att hänga med, vilket jag gör, och eftersom han inte matar allt vad han har på tisdagarna hade jag gått om även fast han är starkare, och då hade jag inte fått lika skoj längre.

Några snabba tankar, men tåls att tänka på