söndag 28 augusti 2011

Behöver nya drev till mitt FSA Afterburner

Efter ett konstanterande att jag behöver nya drev och kassett efter helgens tävling så har jag börjat leta på internet efter nya drev till vevpartiet. Ny kassett var lätt att hitta från cyclecomponents som även kan leverera till senast torsdag. Men dreven är "typ" omöjliga att få tag på eftersom FSA har sin egen standard med 3 bultar och inte 4 eller 5 som är det normala.

Nu vettifan hur jag gör faktiskt, för nya drev kommer jag aldrig fåtag på med torsdag som deadline.

Denna kanske passar, men det står 9-speed i beskrivningen och är fel färg(åh nej!) Förutom denna länk så har jag inte hittat nånting alls. Kanske går det att fåtag på nya genom cykelspecialisten, men det lär ta mer än 4 dar att få hem.
http://www.bikesonline.com/fsa-386-42t-outer-ring-3-bolt-86-bcd-silver.htm

Köpa nytt XT-vevparti bara för en tävling? Är det värt pengarna? Den enda sidan jag känner till som kan leverera inom 4 dagar inkl beställningsdagen är cyclecomponents och det billigaste dom har för BB30 kostar mig 2100kr, dvs inget XT-parti. Då känns det väldigt ovärt.

Så då går alternativet till att hitta ett "billigt" xt-vevparti via en LBS vilket inte lär bli billigt eller att hitta begagnat av någon som svarar snabbt och, om de inte bor i sthlm, skickar redan imorgon samma dag jag sätter in pengarna på kontot.

Förutsättningarna kännas inte helt ok för att bockstensturen ska bli av för min del..

2 kommentarer:

Macke Johansson sa...

kolla http://www.actionsports.de/index.php?language=gb

och http://www.bike-discount.de/?lg=en brukar komma till mig på torsdagfar om man beställer idag.

Pontus sa...

Annars vi nog på jobbet! Kan kolla idag.