onsdag 31 augusti 2011

Dagens träningsfunderingar

Det händer inte så mycket idag, jag jobbar på som vanligt och har en rätt soft dag på jobbet. Skippade den andra alvedon och visst känns det, men inte så farligt, helt klart bättre än imorse. Har även varit ute och gått på lunchen utan större besvär än när jag sitter ner. Så det verkar rätt lugnt ändå, det finns ännu hopp.

Däremot blir det ingen tävling ikväll, det är Keps Cup #3 och varken jag eller scalpelen är skick för tävling så där blir det en DNS tyvärr. Det är även fortfarande oklart med helgens långlopp då jag inte fått svar än om jag har transport, håller även tummarna för att dreven kommer till scalpelen. Dreven borde/kunde kommit idag men jag har inte hört något där heller.

Angående träning så är jag lite osäker på hur jag gör idag, det får helt enkelt visa sig ikväll. Jag skulle vilja köra ett pass på monarken alternativt svänga förbi concept store för att få kedjan och crossen fixad lite snabbt och sen ut på en runda på den. Känns det sisådär blir det en crossrunda ut mot flaten i medeltempo, känns det mycket bättre blir det ett monarkpass typ 2x20, 2x10 eller 4x4.

Inga kommentarer: