onsdag 31 augusti 2011

Pungkross

Det var ingen nådig pungkross igår, efter jag bloggat klart började det tokvärka igen som det gjorde precis efter smällen, blev därför inga bilder och Karin fick faktiskt trycka på "skicka" knappen då jag låg kvidandes i sängen, därav "bilder kommer imorrn"

Med alvedon och sängliggandes blev jag bättre, men när jag ställde mig upp kom allt tillbaks snabbt, så det blev att ligga ner och försöka somna.

När jag vaknade imorse var värken borta, trodde jag. Men när jag ställde mig upp och gick på toa kom den tillbaks. Jag ringde vårdguiden som rekommenderade att gå till vårdcentralen för ultraljud. Jag valde att #htfu, tog en alvedon och åker till jobbet nu. Jag lär ju bli varse under dagen ifall det var rätt beslut eller inte.

5 kommentarer:

Anonym sa...

men för satan. Gambla inte med sådana här grejer, åk till sjukan!

/Floors

Mick sa...

Krya på dig! Åk till sjukan om det inte blir bättre. Inte kul att cykla med värk i skrevet!

fredrikw sa...

Om till och med vårdguiden, vars huvudsyfte är att få folk att inte åka in till sjukhusen, säger att du ska åka in är det ju bara dumt att inte göra det. Jobbet kan väl ändå inte vara så viktigt att du offrar din pung för det... Skärpning nu Stizze. :-/

DrGT sa...

Visst har man smällt i kulorna rejäl vid olika tillfällen men aldrig så hårt så att de fortfarande ömmat ett halv dygn senare. Du måste ta hand om din kropp bättre och lyssna på signalerna istället för att medicinera bort dem.

Uppenbarligen på Happy sa...

Krya på dig. Här är ett utrustningstips i all enkelhet: http://www.sportgymbutiken.se/?pid=400527