onsdag 8 maj 2013

GRYMT inspirerande cykling!

Jag skrev ett långt inlägg om hur grymt det var att cykla igår, och pallar inte att skriva om det 22:30 när ögonlocken är på väg ner. =)

Men kort och gott. Hellas-cykling. Patrik de PEF(galning generellt), Danne Cruxet(cykelgalning), Alexander Kangas(DH maniac). Feta drops. Livsfarliga spårval. En inte fullt så teknisk stisse på samma livsfarliga spårval. Vettet som återkom, och gjorde att jag tog mina egna spårval efter ett par "close but no banana" etc.. Sjukt skickliga på cykel de här grabbarna, det var en fröjd att få beskåda på några meter håll.

Så förutom årets bästa cykling hittills så köpte jag nya cykelkläder. Funkar ju inte att köra cannondale-kläderna på en specialized sworks, såklart. :) Så nu sitter jag på Specialized Racing dressen. Tyckte kvaliten i kläderna var riktigt bra. Skön dragkedja, klämde åt lagom, speciellt byxorna och kanten mot knät hade en riktigt fin övergång som inte stramade åt något, och delen som går upp över midjan, mage och rygg var riktigt bekväm.

Sen skaffade jag mig en ny hjälm också, blev en sworks prevail i vit/grå/silver färg. Även den satt förvånadsvärt bra, jag kommer trivas riktigt bra i den!

Och så idag cyklade jag från hemmet i Tyresö, i skogen genom hellas på diverse grymma stigar, och till butiken igen. Skaffade mig ett par nya S-Works MTB skor i samma storlek som tidigare. Mina har tagit så mkt stryk efter de tonvis med timmar jag spenderat med dom i skogen, sprungit och halkat runt på hällar, rötter och djävulskap. De har inte haft det lätt. Men jag har varit så nöjd så skulle inte kunna tänka mig ett par andra skor, ser ingen anledning att ens prova några andra skor faktiskt.

Så lite nykittad är jag nu allt. Det känns skönt att få en ny start från förra årets baksmälla!

Ja, och sen cyklade jag hemåt via asfalten.. gick 5 minuter fortare i lugnt tempo. Stötte på Stefan Dahl, Ludde och Anders som va ute med Cyklotekets kudcykling vid dammtorp. Kul att få träffa på lite tävlande vänner! Suget till billingen i helgen är stark nu!

En klase galna pojkar i baggy shorts..

Nya helmutten

Good ol' new shoes!

Inga kommentarer: