onsdag 29 maj 2013

Tisdagsös med illamående

Igår så cyklade vi, 19st blev vi! Gruppcykling där jag är framme i toppen och rejsar. Terrängen är väldigt blandad, vettig för den som vill ge sig på långlopp då det både är lättcyklat och svårcyklad terräng. Eftersom denna grupp på 19pers cyklade ihop och pang i benen-måttet hade lika många olika skalor så blir det intervallform då alla ska få träning och utlopp för det roliga med cyklingen, samt en hel del stå-och-vänta.

Vi drog iväg, cyklade 5minuter och väntade 10minuter, ungefär. Vid första stigpartiet drog vi på ordentligt och satte ribban för intervallerna, efter de första 4-5 stoppen var illamåendet ett faktum. Precis vad jag behöver, högpulsträning i intervaller.

Men den stora skillnaden mellan oss cyklister i gruppen blev lite trist i slutändan då det var lite för mycket väntande där vi blev myggmat, så en uppdelning vid en liknande situation i framtiden vore nog bra.

Blev bra träning även om jag hade velat ha fler hårda intervaller på slutet, där vi istället fick leta upp lite folk som kört vilse.


Inga kommentarer: