tisdag 29 november 2011

Dagens träning

Jag är lite osäker på va jag ska göra idag. Kanske cykelcross, men jg har två mer eller mindre oladdade batterier till lamporna så det blir nog svårt. Funderar på att dra av ett 2x40min pass på monarken som komplement istället, jag är sugen på att köra det met för att se vad jag klarar av efter all 1x60min erfarenhet.

Igår körde jag 1x60min med stabil puls, det var tufft men inga problem att genomföra. Tror jag hade 164(?) i medelpuls. Får kontrollera klockan senare.

Det är fullt upp på jobbet nu, jag har inte haft samma eneri som jag brukar kvar till bloggen. Det har hänt en del jag inte bloggat om, Tim Johnsons vinst på jinglecross vilket gör honom av med sitt smeknamn "winless timmy". Flera grymma CX tävlingar i superprestige, jpow failade under world cupen med en 32:a plats..

Lite mer intressant är kanske att jag ska prova en ny tränare ett tag, jag vet inte om personlig tränare är något för mig. Det kanske är overkill jämfört med det schema och tester jag kan få genom aktivitus men jag ska prova nån månad eller två och göra en utvärdering efter det.

Träna ska jag göra oftare än jag gjort tidigare också, iallafall nu under uppbyggnadsperioden, även det kommer på prov.

Inga kommentarer: