tisdag 1 november 2011

Tisdagscross i erstavik och flaten!

 Det blev en lite annorlunda runda idag, men ändå inte. Vi körde in vid erstavik vid skjutbanan och köttade ner mot korsningen, upp mot bommen-hållet men ganska tidigt en högersväng och efter ett tag en till högersväng så man kommer ner till äventyrsbanan utanför älta.

Sen körde vi under vägen i tunneln och upp på grusvägen på andra sidan, ända bort till flaten. Såhär långt inget "nytt". När vi väl tagit oss in i flaten tog vi dock höger vid sandstranden vilket innebär varvet baklänges, jag kan inte minnas att jag cyklat den så innan och den var minst lika fin som vanliga varvet. Johan lyckades pricka in exakt vilken sten jag åkt på, exakt i vilken kurva, exakt i vilken nedförsbacke och exakt vart stigjäveln låg i flaten. Helt sanslöst så visste han alltså exakt vart jag vurpade i söndags utan bildbevis eller beskrivningar mer än inte häststigen och en nerförsbacke mot en sten.

Nån cykeldator syntes in till tyvärr så det blir att köpa en ny. Sen fortsatte vi falten-varvet runt, när vi nästan kommit ut svängde Martin av och när vi passerade Jet stationen innan pungpine-rakan svängde Superape av. Nu var det bara jag, Johan och Krokodill kvar. Vi softare hela sträckan, Johan ökade sen efter backen och jag hängde på sida vid sida, när det var 100m kvar drog jag på spurten och Johan hade inget att ge.

Snart hemma vilket va skönt. Jag drog 95% utav rundan och sprätte även i backar och lite här å var. Kände mig pigg och jobbade mycket med hög kadens, det känns som om jag kan avlasta musklerna bättre/lättare då med rundtrampet.

Imorrn är det TC pass på åstrandslabbet. Vi får hoppas att jag vaknar med pigga ben! Vid lunchtid gäller det..

Jag, nånstans, blundandes i min nya superduper-varma rapha vinter mössa. Lite väl varmt kanske, men ändå mysigt. Den kommer verkligen bli perfekt i vinter tillsammans med en buff.
 Rumporna på Superape, Martin, Krokodill och mig längst fram..
Meka bakväxel, vajern hade släppt
Det är många riktigt fina skogsvägar i flaten


Inga kommentarer: