tisdag 1 november 2011

Tisdags-OS i spenaten!

Det var tisdags-OS imorse, de seedade cyklisterna för denna mkt åtrovärda tävling var Fredrich Hammarström, Johan Andersson och Stisse den allmäktige.

Som väntat vaknade Johan med latmasken och Fredrich med tunntarmen, så det upp till den enda mannen av oss tre att se till att det blev nått.

Jag drog en uppvärmningsrunda med hög kadens för att få igång benen, det gick inge vidare och när jag väl stod vid hammarbybackens liftar så mesade jag lite de första 100m innan jag tryckte till, tur var väl det. Med 39-25 utväxling är jag inte kaxig uppför backen, speciellt inte på morgonen. Men jag tog mig upp med gråten i halsen, hela vägen till toppen. Sen rullade jag ner för backen och hittade en till liten backe där jag drog av en till men lite kortare intervall. Rullade sen vidare ner på asfaltsbacken mot sjöstaden, men backen där vid.. ja det där höga tornet... är jävligt brant nerför, så jag passade på att trycka en intervall upp för den också.

Sen rullade jag vidare igen mot jobbet, jag tog den kuperade sträckan på södra sidan av "mälaren" eller vafan det är för vatten vid skanstull mot liljeholmen. Det blev några påtryck i ett par backar uppför och nerför, men jag var tvungen att ta det lite lugnt då det fanns löpare i området här också.

Det blev ett fint tisdags-OS där jag utklassade mina konkurrenter

Uppe på hammarbybacken
 Ute i spenaten
 Påväg till jobbet med fin, disig, utsikt

1 kommentar:

Göran/Mamme1 sa...

Grattis till den förkrossande segern! :D
Årstaviken, Stisse, Årstaviken.