fredag 8 april 2011

Cykelspecialistens nya affär

Tiden går och till påskhelgen om två veckor öppnar Cykelspecialisten upp sina nya specialized butik, nu med säljare/mekaniker Patrik som jag varit så grymt nöjd med, som delägare!

Jag hade gärna sett en Cannondale Concept Store också, men detta stödjer jag självklart ändå! Specialized gör grymma cyklar och har ett stort kvalitésortiment med skor, kläder, hjälmar, däck etc vilket gör dom till ett bra märke att köra som concept store. Och servicen man som kund kommer få av personalen här kommer vara minst lika bra som från butiken vid hornstull, då 50% av personalen därifrån kommer härstamma här numera. Redan där har ni guldkornet varför det kommer gå bra för den här affären.

Att den ligger så bra placerat ca 300m från min ytterdörr och ca 350m från hellasgården/sickla skiftet gör ju inte saken sämre heller. Kunderna kommer att kunna testa cyklar direkt i hellas/sickla skiftet som innehåller grymt bra terräng att cykla på.

Och grabbarna är taggade, och nu har dom "lite" att göra.. fethaja att vi kommer få se massvis med grymma cyklar när dom slår upp butiken! Räkna tusenlappar här, mina kunskaper räcker inte till för att nå totalsiffran ;)
Byggfika?
Liten kille vid stor disk
Ingång till butiken höger i bild, och kassadisken till vänster i bild
Vy inåt butiken, kassadisken till höger
Till vänster när man kommer in så ser det ut såhär
Bortre vänstra hörnet i butiken

2 kommentarer:

Johan (Black Planet) sa...

Var förbi cykelspecialisten igår för köpa en tröja. Oj vad Patrik är taggad! Det blir kul och se den nya butiken.

STIZZE sa...

Yes, det blir helnajs :)