tisdag 19 april 2011

Ont i halsen..

Jag vaknade upp imorse med ont i halsen, jag hoppas veeeerkligen inte att det här eskalerar. Lite halsont kan ofta betyda att något värre är påväg, jag hoppas att det stannar på detta läger och inte blir värre.... för lite ont i halsen klarar jag av, men en dunderförkylning eller liknande skulle sänka mig och mina helgplaner på tävlingar.

Nu surplas det honungsté och förutsatt att det inte blir värre så kommer jag cykla ikväll, men oavsett så cyklas det långsamt ikväll. Jag kommer inte köra något ansträngande utomhus förräns vi har tävlingarna till helgen.

4 kommentarer:

Fikasvettot sa...

Inte för att skrämma upp dig, men halsont är symptom där det kan vara läge att avstå från träning. Du blir inte friskare och det finns en risk för komplikationer.

Jag hade halsont som visade sig vara streptokockinfektion, så skippar påskbreveterna. Det är pannbensträning att inte cykla också. Men jag resonerar som så att det är bättre att bli frisk än att dra ut på det.

Krya på dig!

STIZZE sa...

Halsont kan vara otroligt många olika saker, jag var själv "halsbarn" när jag va liten, hade ont i halsen 10 av 12 månader, konstant, om året. Min specialistdoktor sa att var det bara lite halsont var det ingen fara att träna, men går det över till något annat så är det läge att utvärdera igen.

Jag cyklar ikväll, men jag kallar det inte riktigt träning utan det blir att rulla runt i skogen :)

Anonym sa...

Jag skulle inte cykla med halsont. Dels för att det kan vara farligt men också för att det inte ska bli värre. En kväll då du dricker och äter ordentligt och sen avrundar med ordentlig nattsömn. Sen vila någon dag till. Du har tränat bra och kroppen mår bra av vila.

Eskil

STIZZE sa...

Jag cyklade, men lugnt. Vi får se imorrn om det var bra eller dåligt