tisdag 15 mars 2011

Tisdagsrajd med lite skyltspurter

Ikväll var det tisdagcross och förutom kalla fötter och tår sista halvtimmen så var det kanon. Vi blev 5st idag, jag, björn, robert, johan och magnus. Tempot var rätt högt bitvis men väldigt ryckigt, vi i täten var väl lite för pigga kanske så det blev skyltspurter hit och dit. Jag är ju lite amatör på det där med skyltspurter då jag och johan inte sysslat med sånt, plus att jag inte haft en chans att kunna utmana honom ändå. Men nu när snön försvinner, mina semi-slicks sitter på och det cyklas på asfalt så är rullet från en helt annan värld. Jag vann skyltarna länna, sköndal och någon till, fast det var egentligen bara strid om länna utav dom tre.

Det är grymt kul att cykla nu när man är pigg och lågt rullmotstånd, men samtidigt så kan jag känna att träningen kanske inte ger lika optimalt som den gjort tidigare när jag fått slita för livet. Men, man ska ju få njuta lite med cyklingen också har jag hört/intalat mig själv!

Något som jag tänkte på idag är hur osäker jag faktiskt är i trafiken. Jag har inte körkort och ibland blir jag fundersam i korsningar vem som åker först etc, samt vid någon enstaka skyltspurt tappade jag säkerhets aspekten lite får jag erkänna. Likaså kan jag känna mig som en vingelpelle i klungor, både att ligga på sidan om någon, på rulle och när jag väntar folk som precis kommer ikapp och ska upp i samma höjd som mig. Men det där kommer ju med erfarenheten..

Johan tog lite bilder i farten idag, blev inga kvalitébilder då vi inte tog ett enda stopp vad jag kan minnas

Magnus gjorde premiär på tisdagscross

Inga kommentarer: