söndag 6 mars 2011

Vårens macho-utmaning!

Det här är så klockrent! Vårens macho utmaning står Micke Flockhart för, mot sina konkurrenter Mattias Lundqvist och Hjalle, som tillsammans ska åka till nice nu i mars på träningsläger i en vecka tillsammans. Alla har ungefär samma tröskelwatt och Flockhart är den som tränar hårdast, som en idiot kan vi mer normala beskriva det faktiskt.

Och så har vi utmaningen då. Micke skriver såhär på sin blogg:
"Första backen kommer nog gå i 6 w/kg-tempo tills det är bestämt vem som bestämmer på den här resan… Vinner Lunkan får jag försöka vägga honom senare i passen."

Jag drog iväg ett mail till Mattias(Lunkan) och sporrade honom lite. Som alla kanske inte vet så är ju Lunkan småbarnspappa och tränar uteslutande monark p.g.a tidsbrist medans Flockhart tränar typ 2 pass om dagen, både mycket monark och utepass. Hjalle får jag erkänna att jag inte känner till, men han är nog absolut en stor contender i den här gruppen!

Vi kan väl säga att det är Lunkan som är underdogen här jämte Flockhart men oavsett hur det här slutar så kommer det bli sjukt kul att få höra RR'en sen! Och jag hoppas att den är lika macho som upplägget var, oavsett vem som tillslut fick "bestämma på den där resan".. ;)

Lunkans blogginlägg finns här: http://lunkan.wordpress.com/2011/02/18/traningslager/
Mickes blogginlägg finns här: http://ormmicke.wordpress.com/2011/03/04/la-france/

Lycka till boys!

Inga kommentarer: