söndag 6 mars 2011

Träningsvärk idag

Idag har jag träningsvärk, i rumpan.. Det är med squash är nog vad som är boven eftersom själva cyklingen var rätt lätt. Men under tiden vi spelade squash i 60min så var det jag som fick springa mest eftersom jag aldrig spelat och inte riktigt visste hur man skulle göra. Jag blev inte ett dugg tröttare från minut 1 till minut 60 vilket kändes lite overkligt då Thomas blev ordentligt trött på slutet. Men jag kände under tiden vi spelade att jag var nära på att sträcka röven några gånger, vilket gjorde att jag slog av på vissa rörelser. Och idag så värker det som attan där bak. Jag har även träningsvärk i magen och ryggen även om det inte är särskillt mkt. Helt klart så har både rumpan och överkroppen fått lite fin träning från squashen.

Det var kul att lira squash faktiskt så det kan nog bli några fler tillfällen. Kostade ca en hundring för en timme per person, och då hyrde jag ett sunkracket. Vi bytte racket två omgångar och då vann jag båda dom, så vi har nog en materialsport också med tanke på att jag förlorade totalt med 6-2 ;)

Idag ska vi gå och kolla på en lägenhet, den blir nog för dyr för oss egentligen, men Karins föräldrar är lite intresserade. Sen har jag inte bestämt mig om det blir ett 4x4 pass för mig eller inte lite senare idag. Vi får se, det känns skönt att veta att jag inte behöver även fast jag är sugen.

Inga kommentarer: