måndag 19 december 2011

Här vare livat

Eko EKOOO....

Jag har rätt mycket just nu, lite dejavu då bloggen inte prioriteras. Träningen prioriteras inte heller. Det har gått för långt faktiskt. Tisdagsrajd imorrn men jag ska ha telefonmöte kl 16:00 med några amerikaner som jag tror kan dra ut på tiden, och kollegorna tjatar om AW. Samtidigt så har jag lite julklappspanik..

Det är mycket just nu. Det blev inget träningsuppläggssnack i helgen som jag hade förväntat mig, luften gick ur mig med tanke på helgens väder. Nu förtvinar jag, börjar fundera på ett juluppehåll, speciellt då jag lägger den tid jag har över de kommande dagarna kontra aktiviteter på cykel. Punka på dubbdäcks-cykeln är det också. Det är ingen medvind just nu direkt.

Samtidigt så trivs jag rätt bra, förutom stressen. Roligt jobb, mkt att göra, snart jul med alla förberedelser, men resultatet blir ju bra.. Ikväll klädde vi granen och Karin har städat lägenheten medans jag har jobbat.

Jag klippte mig idag också, första gången på 2år ungefär. Det blev ~10-12cm kortare och känns ovant, samtidigt så behövdes det verkligen. Känns skönt att vara nyklippt även om det är ovant. Funderar på att faktiskt bry mig om håret denna gång, vi får se. Jag har funderat flera gånger på om det är dags att korta ner frillan, men jag är nog inte riktigt redo än. Snart så..

Inga kommentarer: